Pri práci spadol a utrpel ťažké zranenia. Muža napadol a spôsobil mu zranenia

22.02.2011 Celý región

Pri práci spadol a utrpel ťažké zranenia: Na linku 112 včera popoludní oznámil 28 ročný muž bytom Letanovce, pád 37 ročného muža bytom Poprad Matejovce z návesu kamióna.
Dňa 21.02.2011 za doposiaľ nezistených okolností v čase okolo 12.00 hod. v jednej z firiem v obci Žakovce došlo pri vykladaní stavebného materiálu z návesu kamióna k zraneniu 37 ročného muža bytom Poprad Matejovce. Poškodený po páde z návesu kamióna utrpel ťažké zranenia a bol prevezený do NsP v Poprade. Následne bol ošetrený na oddelení úrazovej chirurgie a hospitalizovaný na traumatologickom oddelení. Lekár v lekárskej správe uviedol, že ide o ťažký úraz a to zlomeninu tela stavca v driekovej oblasti, zlomeninu rebier, zhmoždenie parenchýmu pľúc a zlomeninu zápästia ľavej ruky s dobou liečenia v trvaní 10 týždňov. Prípad vyšetrujú kežmarskí policajti, ktorí začali trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.

Muža napadol a spôsobil mu zranenia:
Na policajnú linku včera oznámil 21 ročný Prešovčan, Ulica Tomášiková ublíženie na zdraví. Doposiaľ neznámy páchateľ v čase okolo 21.00 hod. dňa 20.2.2011 v Prešove na Ulici Košickej v podchode ŽSR fyzicky napadol 21 ročného Prešovčana. Po predchádzajúcom súhlase z igelitovej tašky vybral jedlo a to chlieb a konzervu, ktorú otvoril a s vekom od konzervy porezal poškodeného na tvári a následne ho kopol do oblasti brucha. Svojím konaním spôsobil poškodenému zranenia s dobou liečenia do 10 dní. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví a prečin výtržníctva.
 

Vyberte región